Nyíregyháza

2023.05.04. 14:21

Kölcseysek repítették a korongot Budapesten!

Először vett részt kölcseys csapat a frizbi diákolimpia országos döntőjében.

Forrás: facebook.com/kolcsey.nyh/

Forrás:  facebook.com/kolcsey.nyh/

Április 28-án Budapesten rendezték meg az ultimate frizbi diákolimpia országos döntőjét, melyen első alkalommal vett részt a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Ginázium V-VI. korcsoportos csapata. A csoportmérkőzéseken 2 győztes, valamint 2 vesztes meccs után 3. helyezést értek el, összesítésben pedig a 25 csapat közül a 10-15. helyezett között végeztek. Eredményük mögött 7 hónap kemény munka áll, valamint ez volt az első megmérettetésük ebben a nagyszerű sportban.

Forrás:  facebook.com/kolcsey.nyh/

 
A csapat tagjai: Bodnár Dominik 11.b, Bodnár Levente 12.b, Gáti Jázmin Zea 8.d, Hasulyó Dorián 9.c, Horváth Barbara 12.b, Körmendi Réka 7.d, Morauszki Hajnalka 8.d, Spisák Máté Dániel 12.b. Edző: Bodnár Mihály László. 
Május 19-én a 7-8. évfolyamos játékostársak szintén Budapesten élhetik majd át a Diákolimpia országos döntőjének hangulatát, izgalmát. Reméljük hasonló élményekben lesz részük nekik is és eredményesen helytállnak a pályán! Repüljön a korong!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában