Nyíregyháza

2023.05.12. 08:40

"Megkérdeztem, hogyan szedjem így ki a gyereket, az meg szépen bement vásárolni"

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban egy anyuka nem bírta már tovább, úgy döntött, kiírja magából, mit tapasztalt egy nyíregyházi parkolóban.

Forrás: illusztráció / shutterstock

9 óra körül Debreceni úti Lidl parkolóban, családos parkoló híján, muszáj voltam máshol megállni - kezdte történetét a hölgy. - Mikor odaértem, akkor konstatáltam, hogy a kislányom hátul elaludt, így nem akartam felkelteni, gondoltam várok vagy 20 percet, pihenjen kicsit. Na ezalatt a kemény 20 perc alatt kétszer nyitották rá az ajtót a kocsira, plusz egy "kedves" biciklis hölgy végighúzta a biciklijét a kocsi oldalán. Tudom, tudom, ez mindennapos. Nyilván nem láthatta mind, hogy benne ülök, így dolguk végeztével, mind ment is volna szépen tovább. Egy férfi kifacsart egy bocsit a foga között, majd mikor megkérdeztem, hogy hogyan szedjem ki így a gyereket a kocsiból, mert nagyon közel van, szépen bement vásárolni. Az, hogy balfék valaki, megeshet, de hogy agyhalottak is az emberek? Legyünk már figyelmesebbek, és óvatosabbak egymással...

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában