Őrület

2023.05.10. 08:30

Nem hitt a szemének, mit művelt ez a sofőr a nyíregyházi utakon, és még tetőzte is a buszmegállóban!

Döbbenetes beszámolót írt a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban egy sofőr, hogy mivel szembesült a nyíregyházi forgalomban.

616159505

Forrás: illusztráció / shutterstock

Életveszélyesen vezet, de komolyan - írta a férfi. - Először majdnem elüti a biciklist a zebránál, épp hogy le tud blokkolni és a zebra feléig bemegy (az önkiszolgálós Mekinél), aztán nem sokkal később 0-ra kell fékeznem, hogy ne jöjjön nekem a sáv váltása közben, mert eszébe sem jut tükörbe nézni. Mindebből semmit nem vesz észre, majd pedig minden egyes kanyarban átmegy a másik sáv feléig, mert nem tudja tartani az íveket és hogy ezt tetőzze, leparkol a buszmegállóban úgy, hogy jön a busz mögötte...

Nem dudáltam, nem morogtam, nem csináltam semmit, mert egy öreg, 70-80 körüli bácsi ült benne egyedül, és nem célom megijeszteni, de tudni kell abbahagyni valamit, ha már nem megy! Nem csak a saját érdekében!!

A poszt célja nem az idősek gyalázása vagy viták indítása, egyszerűen a figyelem felhívása, hogy vigyázzatok magatokra és idősebb családtagjaitoknak segítsetek minél többet, ha lehet, hogy ezeket elkerüljük, mert centiken múlt a baj - zárta posztját a férfi.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában