Nyíregyháza

2023.05.06. 14:35

Szimulációs Oktatás Workshop az Egészségtudományi Karon

A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karán elindult a Szimulációs Munkacsoport szervezésében az „Oktatók-oktatása” Szimulációs Oktatás Worskhop három alkalomból álló rendezvénye.

Forrás: DE-ETK

A workshop célja a Skill laborban alkalmazott high fidelity eszközök használatához szükséges technikai ismeretek és tudásanyag elmélyítése.

A gyakorlati képzést a Speeding Kft. képviselői tartották, melyen részt vettek az Egészségtudományi Kar oktatói és a Jósa András Oktató Kórházi Skill labor munkatársai.

A rendezvény első napján, április 27.-én a magas valósághűségű szimulációs eszközök közül a felnőtt ápolási szimulátorokat, a második napon április 28.-án az újszülött, csecsemő és a gyermek szimulátorok működését ismerhették meg, és gyakorolhatták a különböző ápolási feladatok kivitelezését a résztvevők.

 A workshop harmadik napja május 12-én lesz, amikor a szülészeti magas valósághűségű szimulátor működését lehet megismerni, dr. Borján Eszter közreműködésével - adta hírül a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában