Tiszalök

2023.05.16. 10:57

Városnap, főzőverseny a tiszalöki találkozón

Mozgalmas nap vár szombaton Tiszalök lakóira, ugyanis számos programra invitálják az érdeklődőket.

Kállay Saunders András is fellép Tiszalökön

Forrás: wikimedia.org

Május 20-án a város főterén a polgármesteri hivatal előtt XXIV. alkalommal rendezik meg a Széles a Tisza elnevezésű hagyományőrző találkozót és a népi ételek főzőversenyét, az önkormányzat pedig mindezzel egybekötve tartja a XXII. városnapot és a tiszalökiek találkozóját. A rendezvényeket 10 órakor Gömze Sándor polgármester, illetve Pataki Péter séf, a főzőverseny zsűrijének elnöke nyitja meg, majd a Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola furulya tanszakos növendékei adnak műsort. 

Zenéről zenére 

Délután színpadra lép többek között a Tiszalöki Mámor Dal-Tánc-Színház, a Tiszalöki Népzenei Együttes, a Tiszadobi Táncosok együttese, a Tiszavasvári Göbölyös. A főzőverseny eredményét 14 óra körül hirdetik ki. Egész nap dedikál Nemere István, műsort ad az Agyagbanda 16 órakor. Koncertet ad a továbbiakban Kállay Saunders András, az Elite zenekar, 21 órakor pedig a Bikini csap a húrok közé. Előtte dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő és Gömze Sándor polgármester mond köszöntőt. 
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában