Nyíregyháza

2023.06.08. 11:42

35 millió kölcseys lépés!

Megmozdult a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium!

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország 2023-ban közösen indították el a Millió lépés az iskoládért nevű 11 hetes kihívást. A programban résztvevőknek egy telefonos applikáció segítségével kell lépéseket gyűjteniük az iskoláik számára, virtuálisan teljesítve az Országos Kékkör távját. Csütörtökön reggel 8 órakor már 33.126.727 lépésnél járt a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, ami majdnem 9 kört jelent az Országos Kéktúrán! A programot egy sorsolás zárja, ahol 100 szerencsés iskola juthat 1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tud fordítani. Ugyanakkor mindenki a maga szerencséjének a kovácsa: minél többször teljesíti a Kékkört az adott iskola, annál többször „kerül a kalapba”, így növelve az esélyeit. A Millió lépés az iskoládért kihívás sorsolása 2023. június 14-én, szerdán 10.00 órakor lesz az M4 Sporton és honlapjukon is követhető majd. Az élő Tv műsorban a sorsolás mellé egy

izgalmas, színes műsort szerveznek. Még egy hét van, ha a diákok belehúznak, akár még egy kört biztosan tudnának teljesíteni! Tehát mozgásra fel és minden diák rögzítse az adatait!

Az iskolában a legeredményesebb kölcseys osztály címért is versenyeznek a csapatok, a legtöbb lépéssel rendelkező diákok közel járnak az egymillió lépéshez. És mint tudjuk: „Az út maga a cél!”

 
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában