Nyíregyháza

2023.06.15. 12:00

Diák és sport nap a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskolában

Az Iskola Diákönkormányzata Június 13. –án egy fergeteges Diák és sportnapot szervezett a gyerekek számára. A diákönkormányzat színes programokat kínált, hogy a tanulók számára élvezhető és emlékezetes legyen ez a nap.

 

Csapatos vagy egyéni, fizikai illetve szellemi kihívások széles palettája várta a diákokat. Megrendezésre került az évfolyamonkénti foci bajnokság, melyen nem csak a csapatoknak, hanem a szurkoló tábornak is fontos szerep jutott. Minden csapat fantasztikusan teljesített a nézők és a pom-pom lányok jó hangulatú buzdítása mellett. Emellett sok-sok helyszínen szórakozhattak a gyerekek. Volt ügyességi pálya, felfújható exatlon pálya, kézműves foglalkozás, táblajátékok, népi játékok, szabaduló szoba és távirányítós autó verseny.

 

Külön köszönet az a Örökösföld Tanulóiért Alapítványnak a támogatásért, valamint az iskola minden pedagógusának az áldozatos, odafigyelő munkájáért

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában