Turisztika

2023.06.10. 12:08

Élmény, pihenés, kikapcsolódás

A naptár már nyarat mutat, vagyis újra beköszöntött az idegenforgalmi szezon. Lehet immár tervezgetni azt, hová menjünk nyaralni, hol töltsük a szabadásunk napjait. Sokan a távoli országokat, a tengerparti vidékeket szeretik felkeresni, holott Magyarországon is vannak szép és vadregényes tájak, felejthetetlen élményeket nyújtó programok.

Mindezt igazolja az a Turisztika magazin, ami hazánk öt vármegyéjének természeti és épített csodáit, kulturális programjait és gasztronómiai érdekességeit mutatja be. A magazin Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék nevezetességeiből, természeti szépségeiből, programjaiból és szálláshelyeiből ad ízelítőt. Biztosak vagyunk abban, hogy a magazint alaposabban megismerve minden korosztály talál a maga számára megfelelő programot. Akár egy iránytűnek is tekinthető ez a magazin, hiszen segítséget nyújt a tájékozódáshoz annak érdekében, hogy kicsik és nagyok élményekhez jussanak, kipihenhessék magukat a mindennapi munka után, valamint hogy kikapcsolódjanak.

El lehet indulni Magyarországot felfedezni az apostolok lován, vagyis gyalog, de nagy élményt jelentenek a kerékpáros örökségtúrák is. Azt se feledjük el, hogy hazánk gyógyfürdőkben nagyhatalom, így bármelyik vármegyét is válasszák a kiránduló családok, a közelben biztosan lesz gyógyfürdő és wellnessfürdő is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában