Nyírtura

2023.06.12. 14:04

Ötödik helyezés a Matific Matematika Olimpián

A Nyírturai Móra Ferenc Általános Iskola tanulói részt vettek a nemrégiben lezárult, a világ legnagyobb online matematika versenyén, a Matific Matematika Olimpián.

A Nyíregyházi Tankerület és az intézmény vezetése büszke a diákokra

Forrás: Iskola

– Mérhetetlenül büszkék vagyunk, hiszen az országos összevetésben az ötödik helyen végeztek a másodikos és a harmadikos tanulóink , ezzel egyidejűleg pedig megszerezték a Nyíregyházi Tankerületi Bajnoki Címet is – tájékoztatta portálunkat Vass Edit intézményvezető.

A büszke iskolavezető hozzátette, a tankerület trófeáját Gaszperné Román Margit, a Nyíregyházi Tankerület igazgatója személyesen adta át a gyerekeknek és az őket felkészítő pedagógusoknak.

– A fiatal diákjaink meghatottan, de nagy büszkeséggel fogadták az elismerő szavakat – mondta Vass Edit, aki virággal köszönte meg a programban részt vevő, a gyerekeket felkészítő két nevelő, Bobonkáné Vass Erika intézményvezető-helyettes és Horváthné Gerbár Anita munkaközösség-vezető munkáját. 
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában