Nyíregyháza

2023.07.24. 14:33

A nyíregyházi anyukának sürgősségire kellett vinnie a gyerekét, leírta, mit tapasztalt!

Figyelem! Pozitív poszt következik! - kezdte az írását egy hölgy a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban. - Annyi sok negatív véleményt olvasunk szinte hétről hétre kórházunkkal kapcsolatban. Szeretném megosztani most Önökkel/Veletek pozitív tapasztalatinkat!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Néhány nappal ezelőtt sajnálatos módon kislányunkkal fel kellett keresnünk az esti órákban a gyermek sürgősségi részleget. Minimális várakozás után türelmes doktornő és nővérek fogadtak minket, kezdték meg a vizsgálatot kis betegemen. Sajnos az azonnali eredmények alapján bent kellett maradnunk. Az osztályon kedves, segítőkész éjszakás nővérek vártak minket. Tiszta, rendezett, barátságos, jól felszerelt szobába kerültünk! A pár nap alatt találkozhattunk nem egy műszakkal... Minden ápoló, doktor néni továbbra is türelmes és segítőkész volt. Egy rossz szót nem kaptunk tőlük, csak a maximális ellátást, odafigyelést, törődést, amit ezúton szeretnénk Szofiámmal itt is hálásan megköszönni nekik! 

Rengeteget mennek, rengeteget dolgoznak értünk! Bánjunk velük mi is tisztelettel! Köszönjük áldozatos munkájukat!

Forrás: Nyíregyen Hallottam

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában