Nyíregyháza

2023.07.28. 09:58

Jelentkezhetnek a pótfelvételire a Nyíregyházi Egyetemen

Szon.hu

Jelentkezhetnek a pótfelvételire a Nyíregyházi Egyetemen

Elindult a pótfelvételi eljárás, legkésőbb augusztus 6-án éjfélig lehet jelentkezni a meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzéseinkre - közölte Nagyné Erdős Judit, a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központjának központvezetője. Hozzátette: pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 26-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy az idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba. A pótfelvételi ponthatárait augusztus végén hirdetik ki.

A pótfelvételi eljárásban csakis egy felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére lehet jelentkezni (ugyanazon szak állami ösztöndíjas és önköltséges formája egynek számít) a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételiben. A jelentkezést ugyanezen időpontig hitelesíteni is kell Ügyfélkapun keresztül.

A pótfelvételiben meghirdetett szakokra vonatkozó információk és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a www.felvi.hu honlapon olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában