Autóvilág

2023.07.23. 14:10

Új kaland az Indiana Jones képsoraival

Miközben a legendás filmsorozat ikonikus képsorai pörögnek és felcsendül a közismert zene, a Ford crossovere kontinenseken átívelő túrára indul, méghozzá olyasvalakivel a volánja mögött, akinek nagyon ismerős a sziluettje – olvasható a Ford sajtóközleményében.

L. Tóth Lajos

Felvillanyozó élmény

Forrás: Ford

Az Indiana Jones sorozat ötödik és egyben utolsó részében Harrison Ford (azaz Indy) mellett Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas is szerepel majd az egész világot átszelő kalandban.

Az együttműködés célja, hogy a film történetével, a sorozat utánozhatatlan hangulatával, na és persze Indiana Jones hamisítatlan kalandor-karakterével a lehető leghatásosabban ráirányítsák a figyelmet a Ford Explorer kalanvágyó természetére.

„Indiana Jones a mozitörténet leghíresebb amerikai felfedezője, így tökéletesen illik hozzá, hogy legújabb kalandján egy másik legendás felfedező, az Explorer legyen a társa. Az Európában debütáló és Európa számára tervezett új Explorernek nemcsak a hajtása elektromos, hanem bizonyára az autó maga is ugyanolyan felvillanyozó élmény lesz majd a vásárlók számára, mint az új film a mozilátogatók számára” - mondta Martin Sander, a Ford Model e Europe vezérigazgatója

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában