Horgászat

2023.08.02. 09:16

Elképesztő videókkal térnek vissza a szabolcsi horgásztavaktól!

A szabolcsi horgásztavakat vette célba a M.S.G. Team, tervük, hogy minél több tónál havi váltásban kipróbálhassák magukat, miközben videón bemutatják magát a tavakat is - írta a haromhatar.hu.

Szon.hu

A Macinko Attila, Sipos Zsolt, Galambos Tamás trió (innen az M.S.G név) kora tavasszal márciusba kezdték meg a dokumentálást Mátészalkán a Milbo horgásztavon, ahol szép nagy tokhalakat fogtak majd áprilisba folytatták Nyírpazonyba a Pazonyi Horgásztanyán.

Júniusban Székelyen a vadregényes Őze tanyán voltak a nagy pontyok nyomában, és júliusban Beszterecen jártak a Reed Carp Laken. Ez volt az a hely, ahová nem csupán a nyugalomért és a gazdag fogásért érkeztek, a tógazda megmutatta a csapatnak a helyszín rejtett szórakozását, a Jet-Ski-zést is. 

A fiatalemberek létrehoztak egy Youtube csatornát, ahol a tavaknál készült drónfelvételekkel feldobott rövidfilmekkel viszonozzák a tógazdák vendégszeretetét, és hogy bemutassák mindenkinek, nem csak az ország nyugati részén vannak vadregényes horgászvizek!

A Youtube oldalt rengeteg videóval itt találja: M.S.G. TEAM

Forrás: haromhatar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában