Csenger

2023.09.07. 14:40

Huszonegyedszer lesz Csengeri Almafesztivál

– Nagy hagyományai vannak Csengerben az almafesztiválnak. A gyümölcs egyébként is szorosan kötődik a településhez. A szervezők nagyon tartalmas programot állítottak össze, az ismert előadók biztosan sok érdeklődőt vonzanak pénteken és szombaton – mondta Kákos Dávid, a helyi pillanatok szakavatott megörökítője.

L. Tóth Lajos

Az 1. a osztály szülőkkel kibővített csapata

Fotó: Kákos Dávid

Ötletes kompozíciók fogadják majd a 21. Csengeri Almafesztivál vendégeit. Az – melyeket a rendezvény bejáratánál található parkban lehet megcsodálni - elsősorban helyi diákok, szüleik és a Makovecz Imre Általános Iskola pedagógusainak keze munkáját dicsérik, és a város más intézményei is megmutatják ilyenkor kreativitásukat.

A nyitónapon megrendezik a hagyományos almanapi gyerek futóversenyt. Öttől fellép a Bereczky Band, este héttől pedig élő koncertet ad Caramel. Szombaton többek között 14-től Bódi Guszti és Margó dalol, este héttől Demjén Ferenc és zenekara lép a színpadra. Utána Dj Spinnermann és a Du-Dance moderntánc csoport gondoskodik a jó hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában