Képzés

2023.09.06. 16:31

Még nem késő jelentkezni

Szon.hu

– A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola remek lehetőséget kínál azoknak a jelentkezőknek, akik a ponthatárok július 26-i kihirdetése után nem kerültek be a vágyott felsőoktatási intézménybe. Szeptember 16-ig lehet jelentkezni a képzésekre a 2023/2024-es tanévre – olvasható a Nyíregyházi Egyházmegye honlapján.

Az idén induló szakokra pótjelentkezést lehet benyújtani állami ösztöndíjas, önköltséges nappali és levelező munkarendű képzésekre:

- Katolikus teológus szak (10 féléves, osztatlan mesterképzés, levelező)
- Katolikus hittanár-nevelőtanár szak (10 féléves osztatlan mesterképzés, nappali és levelező)
- Rövid ciklusú katolikus hittanár-nevelőtanár szak (teológus, tanító, tanár, gyógypedagógus, óvodapedagógus, szakoktató diplomával rendelkezőknek 2/4 féléves mesterképzés, levelező)
- Görögkatolikus kántor alapszak (6 féléves, egyéni tanrendű, nappali)
- Katekéta-lelkipásztori munkatárs alapszak (6 féléves, levelező)
- Az intézménynek saját pótjelentkezési lapja van, amely a www.szentatanaz.hu oldalról letölthető. A felvételi vizsgáról/elbeszélgetésről minden jelentkezőt írásban értesítenek.

Bővebb felvilágosítás a főiskola tanulmányi osztályán kérhető: a 42/597-602-es telefonszámon is, vagy a [email protected] email-címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában