Balkány

2023.09.22. 15:37

Vasakarat - Rengeteg embert motivál a gyógyíthatatlan bőrbeteg balkányi fiú

A 15 éves fiú súlyos bőrbeteg, de a nehézségek ellenére sem hagyja el magát - írta a Ripost.

Szon.hu

Vass Flórián akaratereje és kitartása megérintette az olvasóinkat és rengeteg elismerő üzenetet kap, amiknek nagyon örül. A pillangóbőr elnevezésű betegséggel küzdő fiú bőre annyira érzékeny, hogy a legkisebb súrlódástól is fájdalmas hólyagok és sebek keletkeznek rajta. Flórián minden nehézsége ellenére edzeni kezdett és másokat motivál a TikTok-csatornájára feltöltött gyakorlatokat bemutató videóival.

Vass Flórián
Forrás: ripost.hu

"Mélyponton voltam"

A 15 éves balkányi fiú az első videóját egy hónappal ezelőtt töltötte fel TikTok-csatornájára, azóta pedig folyamatosan oszt meg tartalmakat, valamint élő adásban beszélget a követőivel. 

Áprilisban eléggé mélyponton voltam, mind fizikailag, mind mentálisan, és egyik este úgy döntöttem, hogy holnaptól elkezdek edzőterembe járni, mozogni kicsit. Úgy is lett, és azóta már lassan fél éve csinálom hobbiként. Számomra az edzés kiút a mindennapi problémákból; amikor lemegyek a terembe, ki tudom engedni az aznapi gőzt és teljesen felfrissülve, boldogan távozok onnan

mondta korábban a Ripostnak Flórián, aki büszke rá, hogy a gyakorlatokat bemutató videóival motiválja a követőit. "Minden videót egy öröm elkészíteni, és mindig izgatottan várom a reakciókat. A negatív emberekkel egyáltalán nem foglalkozom, a pozitív visszajelzést viszont mindig megköszönöm, a tanácsokat pedig igyekszem megfogadni."

Vass Flórián
Forrás: ripost.hu

"Gyógyulj meg és éld a boldog ifjú életedet!"

Flórián a Borson és a Riposton is megjelent cikk óta rengeteg bátorítást és gratulációt kap, ami hatalmas örömmel tölti el. TikTok-övetőinek is beszámolt az interjújáról.

Flóriánra csakis felnézhetünk, sokat tanulhatunk tőle. Van szerencsém személyesen ismerni, csodálatos srác és nagyon sok motivációt ad

– írta cikkünk alá egy olvasó.

"Istenem, segítsd meg a drága gyermeket, mielőbb gyógyuljon meg!"

"Isten veled van. Jobbulást kívánok!"

Jézus nevében gyógyulj meg!

"Légy erős Flórián, ki fogsz gyógyulni ilyen erős akarattal!"

Gyógyulj meg és éld a boldog ifjú életedet!

"Légy erős és bátor! Isten meggyógyít téged!" -olvasható a ripost.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában