Nyíregyháza

2023.10.05. 08:01

Félszáz éve élnek boldogságban

Száraz Anita
Tornai János és felesége
Forrás: Családi archívum

Tornai János és felesége, Tornai Jánosné a napokban ünnepelték aranylakodalmukat. Családtagjaik, barátaik az alábbi sorokkal kívánnak nekik további boldog éveket: „E két szív régóta egymásért dobog, e két kar ötven éve egymásba fonódott. Jóban-rosszban kitartottatok, egymás felé őszinték maradtatok. Ha valaki megkérdezné tőlem, mi az igaz szerelem, annyit mondanék, nézzen rátok, és megérti teljesen. Ahogy egymás szemébe néztek, szinte látni a lángolást köztetek. Ha sétáltok egymás kezét fogva, hogy szeretitek egymást, mindenki tudja. Ti ketten egymás részei vagytok, ötven éve egymáshoz tartoztok. 
A bánatban egymásnak vigaszt nyújtottatok, örömben együtt vigadtatok. Bár az élet sok akadályt gördített elétek, szerelmetekkel mindent legyőztetek. Életet adtatok három lánynak, kik most már titeket hat unokával várnak. Az élet bármerre is sodor minket, mindig szeretni fogunk titeket. Ezért csak azt kívánjuk Nektek, hogy maradjatok együtt még ötven évet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában