Nyíregyháza

2023.10.01. 15:30

Négysávosodó körút: hogyan tovább?

Az Építési és Közlekedési Minisztérium Sajtóirodája „Nyíregyháza, Nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása” elnevezéssel adott ki közleményt.

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

Ebben tájékoztatják a beruházás környezetében lakókat és az arra közlekedőket, hogy a nyíregyházi nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása projekt kivitelezése keretében az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak a közeljövőben:
„A Szarvas utcán a jelzőlámpás forgalomirányítás megszűnt, viszont a többi, jelenleg is fennálló forgalomkorlátozás továbbra is érvényben maradt.
Folytatódnak a Debreceni út - Váci Mihály út kivitelezési munkálatai az alábbiak szerint: jelenleg a Váci Mihály út középszigetének építése és a kereszteződésben a csapadékvíz csatorna átépítése, illetve a Debreceni út önkormányzati ágán a buszöböl kialakítása zajlik.
A következő ütemben folytatódnak a kereszteződésben a csapadékvíz csatornaépítés munkálatai, a járdaszigetek átépítése, illetve a Debreceni úti felüljáró másik oldalának átépítése.
A főpálya 0+000-0+450 kilométer szelvény közötti szakaszán elkészült a csapadékvíz elvezetés, jelenleg a pályaszerkezet építését végzik, amelyet a szegélyépítési és aszfaltozási munkák követnek.
A Debreceni út, Simai út, Állomás felől érkező forgalmat jelenleg jelzőlámpa irányítja. A következő ütemben új forgalomkorlátozás várható a megépített fő pálya jobb oldalán való átvezetéssel, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.
Folytatódnak a Simai út aszfaltozási munkái.
Az Almatároló bejárata a végleges új helyére kerül.
Az Állomás térnél új forgalmi terelés várható.
Tekintettel arra, hogy a projekt szinte teljes területén folyik a kivitelezési munka, kérik az arra közlekedőket, hogy az ideiglenesen bevezetett forgalomkorlátozás jelzéseit szíveskedjenek betartani!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában