Fehérgyarmat

2023.10.15. 10:07

Őszi gyalogtúrát tettek a szatmári végeken

A több települést érintő séta lehetőséget adott beszélgetésre, ismerkedésre.

Szon.hu

A Fehérgyarmaton néhány éve megalakult Minőségi Életért Egyesület nagyon sokat tesz azért, hogy egy egymás életét segítő közösség jöjjön létre. A csoport tagjai igyekeznek átadni egymásnak és minden más érdeklődőnek tudásuk legjavát, új ismeretekkel, pozitív gondolatokkal és energiával igyekszenek mindenkit feltölteni.

Testi és lelki feltöltődés 

Az egyesület fő célja a tudatos, minőségi élet egyéni és társadalmi szinten történő terjesztése. Az egyesület számos olyan előadást tart, amelyek segítik a testi és lelki feltöltődést. Ezekre az eseményekre mindig szívesen várják az érdeklődőket. 
A civil szervezet a legutóbb egy gyalogtúrát szervezett, ami Fehérgyarmat központjától Penyigén keresztül a kömörői református templomig tartott. A túravezető Tukacs László volt, aki a szatmári vidék egyik nagy „szerelmese”. A természetközeli, remek hangulatú esemény – amit a túravezető vidám és elgondolkodtató történetei is színesítettek – lehetőséget teremtett beszélgetésre, ismerkedésre.

Interaktív tanmese 

A kirándulók a kömörői templomnál található hatalmas platánfa árnyékában telepedtek le, ahol Galvács Miklósné egyesületi tag – bevonva a túrázókat is – egy lelki feltöltődésnek szánt tanmesét mondott el, Simonné Lázár Katalin egyesületi elnök pedig köszönetet mondott a jelenlévőknek a részvételért – tájékoztatta szerkesztőségünket Fecske László. 

KM 
 

Kép: A túrázó csapat a kömörői református templomnál | Fotó: Fecske László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában