Nyíregyháza

2023.11.12. 21:07

Elismerték a vállalkozásokat is

Kiss Zoltán a fővárosban veheti majd át a díjat.

Tarnavölgyi Gergely

Czomba Csaba, a VOSZ vármegyei szervezetének az elnöke

Forrás: MW-Archív

Ahogy arról beszámoltunk, nemrégiben ünnepélyes keretek között átadták a 17. vármegyei Prima díjakat. Hagyomány, hogy az eseményen gazdára találnak az Év Vállalkozója, az Év Vármegyei Vállalkozója és az év Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjak is.

– Budapesten, a Magyar Vállalkozók Napján veheti át Kiss Zoltán, a Kiss B. Ker. Kft. tulajdonos-ügyvezetője az Év Vállalkozója díjat – tájékoztatta lapunkat Czomba Csaba, a Prima gála házigazdája, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) társelnöke, a szervezet vármegyei elnöke. Hozzátette, a cég az elmúlt időszakban kiemelt támogatója volt a férfi junior kézilabda világbajnokságnak, az ülőröplabda Európa-bajnokságnak, a VIDOR Fesztiválnak és a Vadászati Világkiállításnak. TG

További díjazott vármegyei cégvezetők és vállalkozások

Év Vármegyei Vállalkozói: Ambrus Autóház Kft. (Ambrus Lajos), Aktuál Bau Kft. (Hársfalvi Gergely), Beliot Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Bezdán Elek), Gyulaháza Sütöde Kft. (Tomcsa Zsolt és Tomcsa Dóra), Sunshine Rádió Kft. (Balogh Béla), Arc – Tex Kft. (Szalontai Erika és Szalontai László), Gégény Trans Kft. (Gégény Tamás); Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj: Szabóné Cap Andrea, a Tisza Európai Területi Társulás igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában