Nyíregyháza

2023.11.23. 18:10

Európában egyedülálló kapszula az egyetemen

Látványelemmel, kézzelfogható nagy piros gombok megnyomásával adták át az MBH Bank digitális bankfiókját a Nyíregyházi Egyetemen csütörtökön délelőtt.

Szon.hu

A B épület földszinti aulájába telepített kapszulában személyes ügyfélszolgálati jelenlét nélkül, biztonságosan és kényelmesen lehet számlát nyitni. Jelképesen Vincze Marcell, a Hallgatói Önkormányzati Testület elnöke volt az „első fecske” a magyar FaceKom által fejlesztett digitális banki kioszkban.
– Az a célunk, hogy a lakossági kiszolgálás terén hosszútávon piacvezető pozíciót töltsünk be. Ékes példa erre ez a bankfiók, és mivel a Nyíregyházi Egyetem zászlajára tűzte a digitális megújulást, egymásra találtunk – mondta Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese az ünnepélyes átadáson.
– A széleskörű modernizációs programunkba tökéletesen beleillik ez az újítás. Túlzás nélkül állítom, ez az innováció Európában is egyedülálló. Az egyetemi digitális banki kapszula biztonságos környezetet nyújt a számlanyitáshoz.
– A mostani fejlesztés különlegessége, hogy a hallgatóink, a dolgozóink számára digitális ügyintézést tesz lehetővé a kapszula. Kulcsfontosságú az életünkben a digitalizáció, amely a jövőben a fenntarthatóság egyik alappillérét jelenti – tette hozzá Halkóné dr. Rudolf Éva, a Nyíregyházi Egyetem kancellárja.

LTL

Kép: Halkóné dr. Rudolf Éva és Ginzer Ildikó | Fotó: Szabó József Mihály
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában