Televízió

2023.11.24. 16:26

Még néhány napig lehet jelentkezni a versenyre

Meghosszabbított határidővel, november 30-ig várja az új magyar dalokat A Dal 2024, a Duna versenyének új évada.

A közmédia zenés showműsorába bármely könnyűzenei műfajú és stílusú dallal jelentkezhetnek az előadók az adal.hu oldalon keresztül.
A műsor nyertese a berlini Hansa stúdióban készítheti el új albumát, és produkciója az év magyar slágereként megkapja Az Év Dala 2024 címet.
A showműsor számos újdonságot tartogat, a második, crossover fordulóban a dalok áthangszerelését neves zenei szakemberek segítik, és a győztes a világ egyik legpatinásabb zenei helyszínén, Berlinben, a Hansa Studios-ban rögzítheti új lemezét.
Magyarország egyik legnagyobb zenei eseményére egy 2 és fél perc, illetve 3 és fél perc közötti terjedelmű magyar nyelvű dallal lehet pályázni, amely még nem, vagy legkorábban 2023. június 15. után került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadásban - áll a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményében.

 KM


Fotó: Facebook / A DAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában