Nyíregyháza

2023.11.05. 14:26

Nyújtsd te is a karod! Véradás az egyetemen

Az oktatási intézmény ezzel a segítségnyújtással a Felsőoktatási Véradó Hetek versenyében is részt vesz.

Szon.hu

Fotó: Vendel Lajos

– Újra egyetemi véradás! November 7-én (kedden) és 8-án (szerdán) várjuk a véradókat a Nyíregyházi Egyetemen – tájékoztatta lapunkat Béres Tamás, a felsőoktatási intézmény kommunikációs és marketing­irodájának a vezetője. Hozzátette, az egyetem, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Szervezete és az Országos Vérellátó Szolgálat által szervezett vér­adásra kedden 12 és 14 óra, szerdán pedig 11.30 és 13.30 között érkezhetnek a segítő szándékú véradók, hallgatók, dolgozók, oktatók a B tanulmányi épület bejáratánál, a szokásos helyszínen. 
Béres Tamás felhívta a figyelmet: – A Nyíregyházi Egyetem ezzel a véradással, ezzel a segítségnyújtással a Felsőoktatási Véradó Hetek versenyében is részt vesz, így a segítő szándékúak jelenlétükkel az intézmény közösségének szerepvállalását is erősítik. Adjanak vért, és mentsenek meg három életet! – zárta Béres Tamás, az egyetem kommunikációs és marketingirodájának a vezetője. 

KM 
 

Kép: A Nyíregyházi Egyetem a véradással a Felsőoktatási Véradó Hetek versenyében is részt vesz | Illusztráció: MW-Archív

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában