Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.12.23. 17:17

Ajándékokkal érkezett az alapítvány

Sérültekkel és gondozottakkal foglalkozó intézményeket keresett fel a Mentor Alapítvány.

Szon.hu

Érkezett karácsonyi csomag a Szent József Védőotthonba is

Forrás: Mentor Alapítvány

A karácsony előtti napok a szeretetről, a kedvességről, az adakozásról szólnak. Így volt ez a nyíregyházi székhelyű Mentor Alapítvány életében is. 
– Sűrű volt szervezetünk programja, mivel sérülteket, ellátottakat foglalkoztató intézményekbe mentünk, és vittük a karácsonyi csomagokat. Nyíregyházán három intézményt – az Együtt az Úton Közhasznú Egyesületet, a Patrónus Egyesületet és a Szent József Védőotthont – kereste fel a Mentor Alapítvány, s közel 100 sérültnek és ellátottnak, valamint 40 szakmai munkát végző személynek kedveskedett szaloncukorcsomaggal. Nagyon hálásak és kedvesek voltak, és megleptek bennünket a saját maguk által készített dísztárgyakkal és műsorral. Megható volt, ahogy kifejezték örömüket – tudtuk meg Ágoston Pétertől, a Mentor Alapítvány alapítójától. 

Műsorral kedveskedtek 

– A következő napokban újból indult a Mentor Alapítvány, és utunk Kisvárdára vezetett, ahol három sérülteket, ellátottakat foglalkoztató intézménybe vittük a szaloncukorcsomagot. A kisvárdai Megoldás Közhasznú Egyesület, a záhonyi Gesztus Közhasznú Egyesület és a vásárosnaményi Megoldás Közhasznú Egyesület 130 sérültje, ellátottjai és 48 szakmai munkát végző számára a Mentor Alapítvány emlékezetessé tette az adventi időszakot. Műsorral kedveskedtek, viszonozták a sok jót. Nagyon megható volt látni a belőlük áradó szeretetet. Alapítványunk támogatók segítségével tehette széppé a sérült, ellátott emberek mindennapjait. Munkánkat segítette a Ford VAGÉP Zrt., az Aktual BAU Kft. és a Michelin Hungária Kft. – mondta Ágoston Ádám, az alapítvány másik alapítója. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában