Nyíregyháza

2023.12.03. 16:33

Begördültek a jótékonykodó Mikulások Nyíregyházára - fotók!

A nyíregyházi Jósa András kórház gyermek osztályán fekvő beteg gyerekeknek szeretnék szebbé tenni a kórházba töltött napjaikat!

Szon.hu

Mint ahogy azt már 15 éve megszokhattuk, az idén is jótékonysági gyűjtést szervezett a Nyír1Bikers motoros alapítvány. A nyíregyházi Jósa András kórház gyermek osztályán fekvő beteg gyerekeknek szeretnék szebbé tenni a kórházba töltött napjaikat! A korábbi évek hagyományainak megfelelően természetesen nem maradhatott el a jótékonysági motoros felvonulás sem. A motorosok először tettek egy kört a belvárosban, majd a kabalási játszótérre is kimentek, forró tea, szendvics és pogácsa várta a Mikulásokat. Kis pihenő után, indultak a Jósa András Oktatókórház gyermek osztályára, ahol átadták az összegyűjtött adományokat, ajándékokat. A látogatás után, egy kis kerülővel a Kossuth tér felé vették az irányt, ahol szaloncukorral kedveskedtek a „Mikulások" a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában