Nyíregyháza

2023.12.04. 16:22

Eltűnt négy cserje a felújított zöldfelületről

Szon.hu

Rendezettebb lett

Forrás: Fotó: NYÍRVV

– Elkészült a Zrínyi Ilona úti sávház zöldfelületének parkrekonstrukciója – közölte Zajácz Barbara, a NYÍRVV Nonprofit Kft. PR/Marketing munkatársa. – Közel 900 négyzetméter zöldfelület újult meg. A szakemberek elbontottak egy betonfalat, majd a területen a talajcsere után fákat és cserjéket ültettek, illetve füvesítettek. Hat új hulladékgyűjtő szelencét és két kerékpártároló is kihelyeztek a megfelelő környezet kialakításáért. Tavasszal pedig egy hangulatos körpad teszi majd teljessé a felújított belvárosi részt.

Zajácz Barbara szomorúan jegyezte meg, hogy sajnálatos módon hétfő reggelre az újonnan elkészített belvárosi területről négy cserjét gyökerestől eltulajdonítottak ismeretlenek.

– Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy társaságunk minden évben városszépítő akciókat hirdet a lakosság számára, melyen fűmagot, cserjét, termőföldet, valamint fát is lehet igényelni a lakókörnyezetük zöldítéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában