Nyíregyháza

2023.12.16. 10:22

Hogyan erősíthetjük a „jövőállóságunkat"?

A cél, hogy a cégek üzleti tevékenysége hasznos és fenntartható legyen.

Szon.hu

Fotó: Gazdag Mihály

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2021-ben indította el a Bridge to Benefits – Mesterkurzus felelős vállalkozásokért innovatív képzési programot, amelynek célja, hogy gyakorlati képzéssel fejlessze a kkv-szektorban a környezeti vagy társadalmi szempontból is hasznos, fenntartható üzleti tevékenységet a vállalatok és a civil szervezetek körében.

A program 2024-ben folytatódik, a program területi promóciójához pedig a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara is csatlakozott. Párkányiné dr. Csurka Edina, a szervezet főtitkára arra biztatja a régió vállalkozóit, hogy minél többen csatlakozzanak a programhoz. A jelentkezés részletei a szabkam.hu oldalon megtalálhatóak. Hozzátette, a kamara a program részeként a napokban Nyíregyházán rendezett egy másfél napos konferenciát, melyen a részt vevő cégvezetők elhatározták, a jövőben szakértők segítségével erősíteni fogják a „jövőállóságukat”, és beépítik üzleti működésükbe a fenntarthatósági szempontokat.

 KM

 

Kép: Párkányiné dr. Csurka Edina | Fotó: KM-archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában