Nyíregyháza

2023.12.23. 08:09

Iskolaújság elektronikus formában

Szon.hu
Kisorsolásra váró nyeremények
Forrás: Fotó: iskola

A modern idők szavának és a környezetvédelemnek megfelelően az iskolaújság legújabb számát elektronikus formában jelentette meg decemberben a Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézmény. A csomagolás tartalmazza az olvasáshoz szükséges QR-kódot, és egy felajánlónak köszönhetően egy 500 forint értékű Premier League Prizm vagy egy Elite Donruss kártyát. Az elektronikus újságok megvételével egyben egy sorsoláson is részt vehetnek a diákok, az ajándék a gyermekek kívánságára kártyák, mint a mellékelt fényképeken látható.

Kisorsolásra váró nyeremények
Forrás: Fotó: iskola

A legújabb szám tartalmából:

Segítenek, ahol csak tudnak: interjú Szilágyi Pálnéval
Történelmi sikerek - Gál Csaba
Egy nem mindennapi karrier - interjú Szergej Malhazjannal, az oktatási intézmény pszichológusával, aki elmondja, hogy miért rosszalkodik egy gyermek, mit tehet ilyenkor a szülő, és tényleg olyan borzalmas hatással van-e a telefon a diákokra.
S még képek várnak az olvasóra, képek minden mennyiségben, amikből kiderül, milyen is volt 2023 az ősz és a tél a nyírszőlősi iskolában – adta hírül az intézmény közösségi oldala.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában