Gergelyiugornya

2024.01.22. 14:26

Fiatalok ragadtak Gergelyiugornya árterületén!

Mikor lefeküdtek pihenni, még nem érzékelt veszélyt az a négy fiatal, akik egy ártéri üdülőben töltötték az éjszakát Gergelyiugornyán.

Szon.hu

Forrás: haromhatar.hu

Az elmúlt napokban a Tisza intenzíven áradt, mikor a fiatalok felébredtek, azt tapasztalták, hogy körbevette az üdülőt a víz. Két személygépkocsival voltak, az egyik személygépkocsival megpróbáltak kihajtani a Tiszavirág sétányon.

Mivel nem rendelkeztek helyismerettel, nem tudhatták, hogy a sétány egy szakasza a bevezető út legmélyebb pontja, itt több mint 1 méter magasan hömpölyög keresztül a megáradt folyó az úton.  Ebbe a mély részbe hajtottak be, és benn is ragadtak a vízben. A másik személygépkocsi sikeresen kijutott, a Gyöngybagoly sétányon, majd a parkoló mellett részen találtak menekülési útvonalat.

Az úton beragadó személygépkocsihoz, és a benne ülő két fiatalhoz a Vásárosnaményi Önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik segítettek kijutni a két embernek és átadták őket a mentőknek. Szerencsére a riadalmon kívül sérülést nem szenvedtek. A gépjárművüket a tűzoltók mezőgazdasági vontató segítségével húzták ki.

Forrás: haromhatar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában