Budapest, Nyíregyháza

2024.01.13. 12:54

Népszerű a Nyíregyházi Egyetem standja

Szon.hu

Fotó: Norbert Vaczy

Több mint 150 kiállító részvételével csütörtökön nyíltimeg a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a legnagyobb hazai felsőoktatási seregszemle, amely ma is látogatható a budapesti Hungexpo területén.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) népszerű felsőoktatási rendezvénye évente nagyjából 50 ezer fiatalt vonz.

Szinte az összes magyar felsőoktatási intézmény kínálatával megismerkedhetnek a szakkiállítás résztvevői, akik a karriertervezésben is számíthatnak segítségre. A magyar felsőoktatás szereplői képet adnak arról is, hogyan hasznosul a megszerzett diploma a munkaerőpiacon, milyen lehetőségeket kínál a fiataloknak a felsőoktatási intézmények és a vállalati partnerek között kialakított kapcsolatrendszer.

Népszerű a Nyíregyházi Egyetem standja, sokan érdeklődnek az intézmény képzései iránt – számolt be az eseményről Béres Tamás irodavezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában