Kisvárda

2024.01.11. 09:41

Összefogás a daganatos gyermekekért

Csatári Jázmin Abigél

A Karácsonyi Kavalkád ideje alatt, 5 napon keresztül, jótékonysági Mézeskalács-vásár várta az érdeklődőket a Városháza előtt Kisvárdán, amit a város önkormányzata szervezett tavaly decemberben, amiben a Kisvárdai Polgármesteri Hivatal dolgozói is közreműködtek.

- A kisütött mézes finomságokat városunk oktatási intézményei biztosították, akik nem csupán megsütötték a mézeseket, hanem minden alapanyagról saját büdzséjükből gondoskodtak – olvasható a város honlapján. A legnagyobb munkát a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola vállalta, ahol a diákok és a pedagógusok napi 500 darab, vagyis összesen 2500 darab süteményt szolgáltattak a jótékonysági vásárnak. 

A sütésekben részt vett még a Bessenyei György Gimnázium, a Szent László Katolikus Iskola, a Szent Bazil Görögkatolikus Iskola és a Szent György Görögkatolikus Iskola is.

A vásárral a Kisvárdán és térségben élő daganatos gyermekek gyógyulásához szeretett volna hozzájárulni a város, aminek a teljes befolyt összegét a kisvárdai Szeretet hatalma Alapítvány részére ajánlottfel Leleszi Tibor polgármester, aki január 10-én, a Városháza dísztermében személyesen adta át az összegyűjtött, 256 ezer forint adományt a kuratórium jelen lévő tagjainak: az elnöknek, Szemjánné Jászay Gabriellának, Pekó Lászlóné Idukának és Csubák Istvánnak.

(forrás: Kisvárda város honlapja)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában