Kótaj

2024.01.14. 13:42

Rangos elismerés a kótaji iskolának

A Baptista Szeretetszolgálattól átvehették Az Év Tantestülete díjat a kótaji tanárok.

Szon.hu

A Baptista Szeretetszolgálat még 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit, pedagógusait elismerje. A 2023-as esztendő elismeréseit decemberben Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házban adták át. A díjátadó ünnepség vendégeit Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház és Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte. 

Szilágyi Béla, Deák Szvetlána Ágnes és Papp János 
Forrás: Fotó: Szeretetszolgálat

Nyugodt munkafeltételek 

A sok-sok elismerésből jutott Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye baptista fenntartású intézményeibe is. Az a megtiszteltetés érte a kótaji István Király Baptista Általános Iskolát, hogy az ott dolgozók szakmai munkájának elismeréseként Az Év Tantestülete díjban részesült. Az elismerést a Baptista Szeretetszolgálat elnöke adta át. 
– Nagyon boldogok vagyunk, hogy megkaptuk ezt az elismerést, hiszen azt jelzi, hogy eredményesen végezzük az oktató-nevelő munkánkat. Természetesen ehhez az is kell, hogy a Baptista Szeretetszolgálat biztosítsa számunkra a nyugodt munkafeltételeket, kapjunk forrásokat az innovációink megvalósításához. Köszönöm munkatársaimnak az áldozatos munkájukat, s hálás vagyok a szülőknek is támogatásukért. A hitvallásunk továbbra is az, hogy „A baptista iskola: több, mint iskola” – mondta szerkesztőségünknek Deák Szvetlána Ágnes, a kótaji István Király Baptista Általános Iskola igazgatója. 
A további vármegyei díjak: Elnöki Dicséretet kapott Petró Gergely, a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. Az Ócsai Nagy Pál-díjat vehette át Csató Kornélia, a tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

Köszönöm munkatársaimnak az áldozatos munkájukat Deák Szvetlána Ágnes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában