Vásárosnamény

2024.02.21. 09:24

A beregi vendégszeretet az Utazáson

Hamarosan kezdődik a 46. Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt.

L. Tóth Lajos

Dr. Skapinyecz József (balról a második) ilyentájt is rendre megmártózik barátaival, a Tiszában, a folyót is népszerűsítik a vásárosnaményiak a kiállításon

Forrás: Archív fotó: Puszta Sándor

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, valamint a FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállítás után a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban hamarosan megnyílik a 46. Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt. Röviden ez az Utazás-kiállítás, de újabban az eddiginél is bővebb tartalommal rendezik, ezért az elnevezést is feltuningolták. 

– A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei önkormányzattal egyeztetve, összefogva leszünk jelen ismét a közismert és közkedvelt rendezvénysorozaton – közölte Deák László, a vásárosnaményi Tourinform-iroda ez évtől regnáló új vezetője. Elődje, az immár nyugdíjas Liptákné Juhász Anikó kiváló munkát végzett, nyugodtan lehet őt városmarketing-specialistának is nevezni. A Magyar Marketing Szövetség, valamint a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete által meghirdetett pályázaton Vásárosnamény 2023-ban 5 Marketing Gyémánt Díjat vihetett haza. Filep Sándor elmondta: örül annak, hogy Bereg, azon belül is Vásárosnamény értékeivel egyre többen megismerkedhetnek, hiszen egy térség, egy régió értékei mit sem érnek, ha azt nem mutatja meg a nagyvilágnak. Vásárosnamény polgármestere ezek között említette a beregi keresztszemest, a középkori templomok útját és a vízi- illetve a horgászturizmust.

A 46. Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt időpontja: február 22-25. A szervezők a látogatói igényeket figyelembe véve újítottak, interaktív programokat terveztek be.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje a Budapest Boat Show–val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show–val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat.

– Örömmel megyünk mi is a fővárosba. Egy teljesen új, realisztikus, turisztikai installációt viszünk magunkkal, remélhetőleg elnyeri a közönség tetszését. Ízelítőt nyújtunk a legendás beregi vendégszeretetből – tette hozzá Deák László.

Garantált a szórakozás

A 46. Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt egyik érdekessége, hogy a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsósorban értékes nyereményekre tehet szert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában