Nyíregyháza

2024.02.15. 10:16

Újra indul a „Szomszéd fűje mindig zöldebb” pályázat

Nyíregyháza önkormányzata és a NYÍRVV Nonprofit Kft. az idén is meghirdeti a városszépítő akcióját.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

A „Szomszéd fűje mindig zöldebb” akció keretében Nyíregyháza lakossága az ingatlana előtti közterületre igényelhet 1 kg fűmagot, továbbá 1 köbméter komposztos termőföld keveréket, melyet a sikeresen pályázóknak ingyenesen biztosítanak.
Közös háztartásban élők, valamint azonos lakcímmel rendelkezők esetén csak egy benyújtott pályázatot fogadnak el. A tavalyi évben sikeresen pályázók idén nem jelentkezhetnek, a pályázatukat automatikusan elutasítják.

Jelentkezési feltételek

A NYÍRVV a füvesítési akcióval szeretné együttműködésre ösztönözni a nyíregyháziakat, hogy a vármegyeszékhely minél zöldebb településsé válhasson, valamint a lakossággal közösen szeretnék növelni és javítani a város zöldfelületeinek nagyságát és minőségét. Jelentkezni kitöltött pályázati adatlap benyújtásával lehet, a helyszínről készült, 3 hónapnál nem régebbi fénykép csatolásával, valamint az igényelt fűmagot és komposztos termőföld keveréket a megjelölt közterületen kell felhasználni. A pályázatokat március 6-áig lehet elküldeni a [email protected] e-mail címre. Az űrlapot pedig a NYÍRVV honlapjáról lehet letölteni. Érdemes minél hamarabb élni a lehetőséggel, mert a pályázatokat érkezési sorrendben bírálják el, és a készlet erejéig támogatják. A komposztos termőföld keveréket és a fűmagot a NYÍRVV ingyen biztosítja, azonban az elszállítás, a füvesítés és a további ápolás az igénylő feladata. Azonban a szakemberek szükség esetén füvesítési tájékoztatást is nyújtanak. A pályázat eredményéről, valamint a kiosztás időpontjáról az elbírálást követően elektronikus levélben értesítik a jelentkezőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában