Nyíregyháza

2024.03.22. 13:22

Erre figyelj oda, ha Nyíregyházán közlekedsz!

Jó ütemben halad az Ószőlő, Fürdő és Berenát utca felújítása, amelyet Nyíregyháza önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósít meg.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / Boros Rita / nyiregyhaza.hu

A kivitelező tájékoztatása szerint az Ószőlő utcán március 23-án, szombaton 8 és16 óra között a kiemelt szegélyek építése várható. Március 25-től, hétfőtől pedig tervezetten elkezdődik a csapadékcsatorna víznyelő aknák bontása és építése, valamint folytatódik a kiemelt szegély építése is mindkét oldalon.

A Fürdő utcán március 23-án, szombaton 8-16 óráig a kiemelt szegélyt építenek. Március 25-től, hétfőtől pedig a kapubejárók térköveinek építése várható a kiemelt szegélytől számított 1 méterre, illetve folytatódik a kiemelt szegély építése mindkét oldalon és a csapadékcsatorna teljes körű földmunkája is. A forgalom a munkavégzéssel érintett szakaszon fél sávon haladhat majd.  A kivitelező tájékoztatása szerint a Berenát utcán is lesz szombati munkavégzés, így március 23-án 8:00 és 16.00 óra között a kiemelt szegély építése várható mindkét oldalon. Március 25-től, hétfőtől pedig folytatódik a kiemelt szegély építése a szelvény szerinti bal – jobb oldalt a végszelvénytől csökkenő szelvény szerint. A forgalom a munkavégzéssel érintett szakaszon szintén fél sávon haladhat majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában