Nyíregyháza

2024.03.04. 12:41

Hollywoodi alter hétvége

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A lágyabb rock és az alter rajongói tizenkilencre alsó húztak, ugyanis ezen a hétvégén két nagynevű bvanda is Nyíregyházán lép fel. A Club Hollywood vendége március 8-án, pénteken (kapunyitás este nyolckor) az Esti Kornél lesz, előzenekaruk a Verőköltő lesz. Lágyság, nyers zúzás és elektronikus püttyögés organikus egymásba vezetése, filozofikus, önreflexív szövegvilág – ez az Esti Kornél. A zenekar négy nagylemezének borítói összeillesztve egy képet adnak ki, a címeik összeolvasva pedig egy versikét: „én előttem – későbe ér – féltve őrzött – eltévelyedés”. Ötödik albumukról eddig négy klip jelent meg, melyek szintén összefüggnek. 
Szombat este pedig egy igazi legenda, a Hiperkarma turnébusza gurul be a klub parkolójába. A fontember, Bérczesi Róbert felülkerekedni látszik függőségein, így nem túloznak, ha kirobbanó formát ígérnek a zenekar tagjai. A koncert este kilenckor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában