Fehérgyarmat

2024.03.02. 08:35

Legyőzték az akadályokat

A térség több településéről érkeztek gyermekek Fehérgyarmatra a vidám hangulatú rendezvényre.

Fecske László

A rendezvényen részt vett csapatok az eredményhirdetés után

Forrás: Fotó: Kiss Ferencné

Második alkalommal rendezték meg a napokban Fehérgyarmaton a Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda tag­intézményének szervezésében az Oviolimpiát, amelyre − a tavalyi évhez hasonlóan – több településről érkeztek versenyzők. 
Az idén Vámosoroszi, Kocsord, Jánkmajtis, Cégénydányád és Fehérgyarmat óvodái mérhették össze tudásukat a sportjátékokban. 

Ügyesség, gyorsaság 

A napokban megrendezett eseményen a megjelenteket a főigazgató, Szarkáné Balogh Katalin és Juhászné Gyulai Enikő, a tagintézmény igazgatója köszöntötte, majd megkezdődött a bemelegítés. A vidám hangulatban telt vetélkedőn a gyermekek különféle akadálypályákon haladtak végig, miközben bemutatták, milyen is az igazi csapatjáték. A feladatokban bizonyíthatták ügyességüket, gyorsaságukat. 
A részt vevő csapatok emléklapot és csokoládét kaptak, s mindamellett sok-sok élménnyel térhettek haza. 
Az első három helyezett csapat tagjait oklevéllel és éremmel jutalmazták, s a dobogó legfelső fokán végző óvodások belépőt kaptak a vásárosnaményi Movie Planet Tematikus Családi Élményparkba – tájékoztatta szerkesztőségünket Fecske László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában