Sport

2024.03.24. 11:20

Sikeres fedett szezont zártak a kölcseys atléták

Március elején befejeződött az atléták számára a 2024-es fedettpályás szezon. Nem is akárhogyan, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium atlétái is egyéni csúccsal, bajnoki érmekkel, helyezésekkel vágnak neki a felkészülésnek a szabadtéri szezonra.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Iskola

A legnagyobb sikert a 8.D osztályos tanuló, 𝐊𝐨̈𝐫𝐦𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐑𝐞́𝐤𝐚 𝐞́𝐬 𝐓𝐢𝐥𝐤𝐢 𝐅𝐥𝐨́𝐫𝐚 érte el. A február 3-án és 4-én Budapesten megrendezett Fedettpályás U16 Atlétikai Magyar Bajnokságon a Nyíregyházi Sportcentrum színeiben indultak és lettek országos bajnokok a 4×200 méteres váltóval (Kovács Lili Anita és Hegedüs Zorka Judit csapatagokkal).

Tilki Flóra emellett ezüstérmet szerzett 800 méteren, valamint szoros versenyben 5. helyen végzett 300 méteren. A lányok edzője: Bakosiné Szenczi Erika. Az ifjúságiak (U18) között az országos bajnokságon 𝐇𝐞𝐠𝐞𝐝𝐮̈𝐬 𝐌𝐚́𝐭𝐲𝐚́𝐬 𝟏𝟎.𝐀 osztályos tanuló indult. A bajnokságnak Nyíregyháza adott otthont, és Mátyás súlylökésben ért el értékes 5. helyezést, ráadásul új egyéni csúcsot lökött 14 méter 32 centiméteres eredménnyel. Mátyás edzői: Cserpák Róbert és Kerekes László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában