Nyíregyháza

2024.04.07. 11:30

A szép ékszer öltöztet

Vinnai Attila és felesége szerint a gyöngy kiváló választás lehet egy szépségversenyen.

Csatári Jázmin Abigél

Vinnai Attila egyszerűbb nyakláncokat javasol a versenyzőknek

Forrás: Illusztráció: Dodó Ferenc

A Tündérszépek versenyzőinek nemcsak bikiniben és utcai ruházatban kell végigvonulniuk a zsűri előtt: azt is meg kell mutatniuk, hogyan áll rajtuk az estélyi. A gyönyörű ruhákat egy-egy ékszer még szebbé teheti – Vinnai Attilával és feleségével, Vinnainé Belicza Henriettával, a Life & Style Ékszer Kft. tulajdonosaival a trendekről beszélgettünk, és azt is elmondták, mit javasolnak a szépségversenyen induló lányoknak. 

A gyöngy kiegészít 

A versenyen a természetesség és a letisztultság is nagyon fontos, Vinnai Attila éppen ezért a kisebb köves fülbevalókat, egyszerűbb nyakláncokat javasolja a jelentkezőknek. 
– A fehér gyöngy mindenhez illik, így kiváló választás lehet – hangsúlyozta az üzletvezető, és hozzátette: rengetegen keresik az ilyen ékszereket. – A gyöngynek megvan a maga varázsa: annyira különleges, hogy bármilyen rendezvényre, alkalomra elővehető – ezt már Attila felesége, Henrietta mondta, aki azért is ajánlja ezt az értékes kiegészítőt, mert jobban megfizethető, mint a gyémánt. Amennyiben a lányok egyedi ékszert szeretnének viselni a versenyen, egy gyöngy fülbevalóval nem lőhetnek mellé. Ez a kis díszítőelem feldobhatja az estélyi vagy báli ruhát, amelyet majd a döntőben vesznek fel a versenyzők. 
– Bárkit kiemelhet a tömegből egy ilyen jellegű fülbevaló – folytatta Attila, aki azt is hangsúlyozta: bár a gyöngyöt elsősorban az idősebb korosztály választja, bátran viselhetik a fiatalok is, ráadásul manapság befektetésnek is nagyon jó. Megtudtuk: kevésbé ismert, de vannak sós- és édesvízi gyöngyök is. 

Minden alkalomra 

Nem csupán hajviseletben vagy ruhákban változik a divat, ékszerek esetében is vannak évszakhoz és adott alkalomhoz illő darabok. – A trendek mindig mások: jelenleg nagyon sokan szeretik az ezüstöt, a már említett ­gyöngyöket, de továbbra is népszerű a gyémánt – emelte ki Henrietta, s még elárulta: az arany ékszereket kevesebben keresik, azonban ha karikagyűrűről van szó, a legtöbben még mindig sárga aranyat vásárolnak. Az üzlet egyik tulajdonosától azt is megtudtuk, hogy mivel nagyon sok fiatal, esküvőre készülő pár keresi fel őket, a lánykérő és karikagyűrűk a legkeresettebb ékszereik, a gyöngy nyakláncaikat arák vagy örömanyák is szívesen vásárolják. De természetesen más alkalmakra is árulnak kiegészítőket: vannak, akik medálokat, fülbevalókat keresnek például keresztelőkre, de gyakori ajándék egy gyűrű vagy nyaklánc a diplomaosztókon, ballagásokon – tette még hozzá Heni, aki férjével az esküvők mellett már a ballagási időszakra is készül.

Tudnivalók

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de aki kéri, annak profi fotós készíti el az első saját fotósorozatát. 
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye szépségei Borsod, valamint Hajdú vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. 
A regionális előválogató április 8-án indul, ide legfeljebb ötven szépség juthat be. 
Aki még nem jelentkezett, az a www.szon.hu aloldalán továbbra is megteheti. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában