Nyíregyháza

2024.04.02. 10:09

Egyirányúsítják az utcát

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Az út-és járdafelújítási program keretében – a kivitelezők tájékoztatása szerint – a héten az alábbi munkálatok zajlanak:

UTAK:

Tas utcán, valamint a Krúdy Gyula u.- Garibaldi u. között megtörténik az aknafedlapok szintbeemelése, valamint az aszfaltozás előkészítése.

A Fácán utcán földmunka tükörképzés, valamint az útalap építése zajlik majd.

A Pitypang utcán mától (április 2. kedd) ideiglenes forgalomtechnika kerül bevezetésre, így a Kállói út felől egyirányúsítják az utcát. Ezt követően aszfaltmarási munkálatok és az aknafedlapok szintbeemelése várható. A Pitypang u. egyirányúsítása érinti a Volán járatait, ezért a 13-as jelű autóbusz a Sóstói úti Kórház felé a Kállói út érintése nélkül közlekedik, a 25-ös jelű autóbusz pedig az Alma u. Iskolától a Vasútállomás felé az Alma u. érintésével közlekedik.

JÁRDÁK:

  • Alma u. Bazsalikom u.- Margaretta u. között; Bóbita utca; Bazsalikom utca, Eperjes u. 10-16.: folytatódik a járda alépítményének építése
  • Búza tér 30-38. sz. előtt megkezdődnek a meglévő burkolat bontási munkálatai
  • Északi krt. 8-48. járda szintén elkezdődnek a meglévő burkolat bontási munkálatai a Széna tér felől
  • Ferenc krt. 3-43. sz. meglévő járda burkolat bontási munkálatai megkezdődnek a Dózsa Gy. u. felől
  • Berenát utcai kerékpárút Strand hátsó bejárata és Fürdő u. közötti szakaszon: kerti szegély és alépítmény építése várható
  • Szőlőskert utca: padkarendezés
  • Izabella utca: folytatódnak a járda meglévő burkolat bontási munkálatai, illetve megkezdődik a szegélyépítés is.
  • Szántó J. 2. sz.; Maláta u. (Váci M. u. – Bartók B. u. között), Szt. István u. 73. Coop Abc előtt; Gólya u. ; Ferenc krt. 6-20. sz. mögött; Belső krt. (István u. – László u. között) : aszfaltozási munkálatok várhatóak.

Kérjük az ott lakók és arra közlekedők türelmét és megértését - írta Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában