Nyíregyháza

2024.04.25. 08:50

Élményprogram a Huszár-lakótelepen

Számos szervezet közreműködésével szerveztek szemléletformáló programot a Huszár Lakótelepen.

Miklós István

Fotó: Sipeki Péter

Szemléletformáló élményprogramot szerveztek a szerdán Nyíregyházán, a Huszár Lakótelepen. A településrészen működő és jelenlévő szervezetek, intézmények és az ott élők összefogásának célja, hogy a felnövekvő generáció többet tudjon a környezettudatos életmódról, s így a jövőben maga is többet tehessen a környezetünkért. Az eseményen dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő mondott beszédet, s lapunknak elárulta, nagyon örül, hogy számos egyesület, szervezet állt ezen alulról jövő kezdeményezés mellé.

Példa az új generációnak

– Nagyon fontos, hogy a Huszár-lakótelepen lévők környezettudatos magatartást tanúsítsanak, és a gyermekiket is erre neveljék. Ha kevesebb hulladékot termelnek, és jobban odafigyelnek a környezetükre, akkor az utánunk jövő nemzedéknek is példát mutathatnak. A program környezetvédelmi kiállításmegnyitóval és közösségi szemétszedéssel is kiegészül, utat mutatva az ott élőknek a környezettudatos élet felé – hangsúlyozta dr. Vinnai Győző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában