Nyíregyháza

2024.04.22. 12:08

Helló, Nyíregyházára jön a Dzsúdló!

Tarnavölgyi Gergely

Forrás: Fotó :Dzsúdló facebook oldala

Nemcsak jó hangulatú színpadi produkciók és sztárfellépők, de vásári forgatag, civil kiállítók, játéksziget, kézműves foglalkozások és különböző tematikájú bemutatók várják április 27-én szombaton a Kossuth térre érkezőket - ám a „Helló Nyíregyháza!” elnevezésű rendezvény legnagyobb durranása minden bizonnyal a 19 órakor kezdődő Dzsúdló koncert lesz.

A programokról dr. Ulrich Attila alpolgármester és Takács Zsófia nyíregyházi diákpolgármester beszélt a sajtó képviselőinek hétfőn a városházán.
– Az idei rendezvényben talán annyi az újdonság, hogy most a városi diákparlament a korábbinál nagyobb mértékben szólhatott bele a fellépők kiválasztásában, illetve előtérbe kerültek a helyi, nyíregyházi fellépők és együttesek – fogalmazott az alpolgármester. Így Dzsúdló fellépése előtt (13.30-kor) a színpadra lép Lőrinczi Fanni, valamint a Pentagon és a VibeZ együttesek (14 és 15 óra).

Kikérték a véleményüket

Takács Zsófia elmondta, a diákparlament tagjaival együtt ő is örül annak, hogy kikérték a véleményüket a zenés program kialakítása során.

– Én is nagyon szeretem Dzsúdlót, illetve az is pozitívum, hogy a nyíregyházi fiatalok is megmutathatják tudásukat a színpadon – emelte ki Nyíregyháza diákpolgármestere.

A sajtótájékoztatón elhangzott: Dzsúdló koncertjét 3 ledfalról is nyomon lehet majd követni. Egy közvetlenül a színpad mögött lesz, egyet a Dózsa György utca, egyet pedig a Zrínyi Ilona utca elején, a Luther ház mellett állítanak fel a szakemberek, éppen ezért ezeken az szakaszokon 16 órától útlezárásra kell majd számítani. 
A zenés programokon kívül sok egyéb más is várja az érdeklődőket: lesz óriás-akadálypályás légvár, gyermekkörhinta, bemutatkoznak különféle ifjúsági szervezetek, ahogy különböző egészségügyi szűréseken is részt vehetnek azok, akik kilátogatnak április 27-én szombaton a Kossuth térre, a „Helló Nyíregyháza” rendezvényre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában