Nyíregyháza

2024.04.12. 12:32

Külön jelöltekkel indul a Mi Hazánk Mozgalom Nyíregyházán

Szon.hu

A június 9-ei önkormányzati és európai uniós parlamenti választásokra a Mi Hazánk Mozgalom is készül. Erről tartott sajtótájékoztatót Kovács Koppány Zoltán, a párt nyíregyházi szervezetének elnöke pénteken. Mint megtudtuk: a párt önállóan indul.

– A Függetlenek Egyesülete és a Szövetségben Nyíregyházáért Közéleti Egyesület együtt állít jelöltet. Elvileg függetlent, de a DK, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP támogatásával, így nem jelent valódi alternatívát az ellenzék részéről a Fidesz színeiben újra induló polgármesterrel szemben. Szerintünk a külön indulással egy harmadik opciót biztosíthatunk a polgárok számára – mondta Kovács Koppány Zoltán, s hozzátette: a párt a nyíregyházi egyéni választó-kerületek mindegyikében jelölteket fog állítani. – A legfőbb választási ígéretünk, hogy megtartjuk lakosság összetartó erejét. Olyan környezetet akarunk teremteni a nyíregyházi születésű, de jelenleg máshol dolgozó vagy tanuló polgároknak, hogy itt képzeljék el a jövőjüket – jelentette ki zárásként az elnök. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában