Elismerés

2024.04.22. 09:41

Sakura-díjat kapott az egyesület

A Minden, ami Szatmár-Bereg a budapesti ünnepségen vehette át a díjat.

Tarnavölgyi Gergely

Ruprecht László, a SVÉT elnöke és Pótor Melinda

Fotó: egyesület

A napokban újabb országos elismerést kapott vármegyénk egyedi kistermelő-kézműves üzlete, a Minden, ami Szatmár-Bereg Egyesület: a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület a Toyotával közösen alapított Sakura-díjjal értékelte a kimagasló teljesítményüket. 

- Hihetetlen öröm közösségünk számára, hogy alig fél év alatt a harmadik elismerést vehetjük át, amellyel országosan elismerik kezdeményezésünket, értékteremtésünket. A helyi kistermelőket, alkotókat összefogva egy helyen láttatjuk tájegységünk gasztronómiai különlegességeit, tárgyalkotó kultúráját. Ez a díj szorosabb együttműködésre sarkall minket, hogy hazánk legkeletibb kincseit az egész országgal megszerettessük - mondta a Minden, ami Szatmár-Bereg elnöke, Pótor Melinda. A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) alapítása óta fokozott figyelmet fordít a vidéki gasztronómia meghatározó képviselőinek, termelői közösségeinek, oktatási intézményeinek támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában