Kisvárda

2024.05.16. 10:46

Teltházas koncertekről álmodnak

Csáki Alexandra

A Nagy Band legutóbb a kisvárdai Ady ballagóinak zenélt

Forrás: Fotó: Az iskola

Kevesen tudják, de van egy fiatalokból álló együttes Szatmár szívében: a Nagy Band. Tagjainak nagy álma, hogy egyszer majd nagy színpadokon fognak zenélni, és hatalmas csarnokokat töltenek meg a koncertjeiken. Milyen jó ilyet látni, hallani a mai világban! Fiatalok, akik mernek álmodni, akik örömmel zenélnek és adni akarnak. Adni annak a közösségnek, ahol élnek. Több fellépésen vannak már túl, de minden alkalommal ugyanúgy csillog a szemük, és ugyanaz a tűz lobog a zenéjükben.

Honnan is indultak? A zenekar 2018-ban alakult Bélbász Sándor irányításával. Előbb egyházi zenét játszottak, majd világiasabb stílusra váltottak – ekkor már Nagy Tibor segítségével. A zenekar tagjai, Nagy Jázmin, Nagy Regina és Nagy Nándor zenész családokba születtek, pici koruk óta hangjegyek és dallamok veszik körül őket. Hallhattuk már őket falunapokon, jótékonysági gálán, iskolai rendezvényeken, szalagavatón. Legutóbb a Kisvárdai SZC Ady Endre Technikum és Kollégium ballagásán léptek fel nagy sikerrel. Arra vágynak, hogy minél több helyre hívják őket, rengeteg tapasztalatot szerezzenek, és egyszer majd saját dalaik legyenek, melyek előkelő helyet foglalnak el a rádiók toplistáin – árulta el Nagyné Ibolya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában