kézműves

2019.06.26. 09:01

Kreativitás a maximumon

Órákat és kalapdobozokat készíthetnek hétvégén az érdeklődők Bistei Viktória foglalkozásán.

A tanácsadó 2008 óta dolgozik a kreatív iparban, munkája a hobbija és az élete is egyben, s mindig kifogyhatatlan lendülettel és lelkesedéssel alkot. Aki szeretne Bistei Viktóriával együtt tevékenykedni s elkészíteni saját kalaptartóját, antik vagy steampunk stílusú falióráját, az megteheti június 29-én 10–16 óra között a tiszavasvári Városi Könyvtárban.

Élő adásban dolgozhatnak

– Viktória több alkalommal tartott már nálunk műhelynapot, és a városlakók nagyon szerették. A szombati Kreatív Olvasóink Klubja work­shopon dekupázs technikával készíthetnek a jelentkezők faliórákat, kalap- és ajándékdobozokat – mondta el Kulcsár Lászlóné könyvtárvezető.

A kreativitásnak nincs határa: képkeretet, teáskannát, koszorút, díszdobozokat is alkottak már Viktóriával a jelentkezők | Fotó: VictoryArt

A kreatív kávézó keretein belül az alkotni vágyók élő adásban készíthetik el dísztárgyaikat, amiket Bistei Viktória saját, VictoryArt elnevezésű Facebook-oldalán tesz majd közzé. Az eseményre június 26-áig lehet jelentkezni a könyvtárban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában