Helyi kultúra

2019.07.24. 20:44

Koncertek, gátszínház és halászléfőző fesztivál

Huszadszor szervezik meg a programsorozatot a Tisza-parton.

Bódi Guszti és Margó is fellépnek

Jubilál a Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok rendezvénysorozat: augusztus 1–4. között immár huszadik alkalommal várják az érdeklődőket a Tisza partjára.

Augusztus első napján regionális nyugdíjastalálkozót rendeznek, másnap 15 órától a sportprogramok kedvelőire, este nyolctól pedig a színházi élményekre vágyókra számítanak a szervezők: a gátszínházban a Botrány az operában című vidám darab látható.

Koncertek és gáti bál

Bódi Guszti és Margó is fellépnek

Szombaton, augusztus 3-án tartják a halászléfőző fesztivált, amely 13 órakor az ünnepélyes tűzgyújtással és a hagyományoknak megfelelően a Szabolcsi Koncert Fúvós­zenekar és Majorette Csoport bemutatójával kezdődik.

A megnyitó után a helyi nyugdíjasok egyesülete lép színpadra, majd a Tiszabercelről elszármazottakat köszöntik. Ezt követően a Gold Dance Group tánccsoport bemutatója következik, az pedig, hogy mely csapatok főzték a legfinomabb halászlevet, a habparti után derül ki. Az Y2K táncbemutatóját követően Zoltán Erika ad koncertet, az énekesnőt Kökény Attila, majd Bódi Guszti és Margó követik a színpadon, a napot tűzijáték és gáti bál zárja.

A rendezvénysorozat utolsó napján, augusztus 4-én, vasárnap a legjobb ultisok mérik össze tudásukat a Tisza-parton.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában