Nyíregyháza

2019.08.06. 15:45

Ismét útra kel a meseautó

Pénteken és szombaton is látható a Meseautó a Rózsakertben.

Aki még nem látta, most pótolhatja | Fotó: Sipeki Péter

Egy évvel ezelőtt a Meseautó volt a megújult Rózsakert Szabadtéri Színpad nyitóelőadása, a zenés vígjáték a 2018/19-es évad nagyszínpadi bemutatójaként is óriási sikert aratott: a két szabadtéri előadás mellett negyvenegyszer mutatták be, így a darabot közel 15 ezren látták. Ám így is vannak, akik lemaradtak róla – nekik jó hír, hogy most pénteken és szombaton újra látható lesz a Meseautó a szabadtérin, a kezdési időpont mind a két napon 20.30.

Lendületes adaptáció

A Meseautó című legendás film alapján készült musical comedyben helyet kaptak a mára mítosszá vált karakterek éppúgy, mint a jól ismert, szállóigévé vált szófordulatok: „egy a párna, egy a részvény”, „A mint Aladár, l, mint Ladár”, vagy a „Mit sütsz, kis Szűcs?”, mindezt sodró ritmusú dalok kísérik, miközben fenn az égben az angyalok is vigyáznak ránk! Szente Vajk és Galambos Attila lendületes adaptációja minden idők egyik legsikeresebb magyar hangosfilmjét tálalja fel látványos koreográfiával, remek szereposztásban: a főszerepekben Gulácsi Tamást, Kónya Merlin Renátát, Rák Zoltánt, István Istvánt, Puskás Tivadart és Horváth Margitot láthatjuk.

Aki még nem látta, most pótolhatja | Fotó: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában