Rotary Club

2019.11.20. 10:55

Ismét támogatják a tehetséges fiatalokat

A Nyíregyházi Rotary Club ismét meghirdeti a „Talentum program” elnevezésű, fiatal tehetségeket támogató programját azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a természettudományok, művészet vagy sport területén.

Azok a nyíregyházi középfokú oktatási intézménybe járó magyar állampolgárságú fiatalok pályázhatnak, akik 14. életévüket betöltötték, a 18-at viszont még nem. Egy kérelmező több kategóriában és többször is pályázhat, a támogatás elnyerése nem zárja ki a további sikeres pályázást – szerepel a Talentum program kritériumai között.

A pályázatok beadási határideje: december 6-a, éjfélig elektronikus formában nyújthatók be, a határidőn túl érkező vagy hiányos pályázatok érvénytelennek számítanak.

A pályázatokat a [email protected] címre várják. A támogatási összeg, fejenként és kategóriánként kétszázezer forint, az adott tanévben használható fel eszközvásárlásra, képzési díjra, valamilyen felkészítés óradíjára, pályabérletre, konferenciákra, versenyek részvételi díjaira. A Talentum programban támogatott fiatalokat a Nyíregyházi Rotary Club meghívja klubülésére, hogy lehetőséget adjon a sikerek, tapasztalatok, további elképzelések megosztására – adta hírül dr. Csedreki László elnök.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában