Adventi bazár

2019.11.23. 15:08

Kiállítás lesz a diákmunkákból

Reneszánsz táncház és varázslatos mesekert is lesz az adventi bazárban.

Bőven lesz látnivaló az idei adventi bazárban is

Forrás: Iskola

Ismét megnyitja kapuit a nyíregyházi érdeklődők előtt az idén 23 éves Nyíregyházi Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium: november 30-án 10 órától rendezi meg immár hagyományos adventi bazárját az intézmény.

– A nyíregyházi Waldorf-iskola, mint a keleti régió egyik megkerülhetetlen alternatív intézménye, e látványos, ünnepi eseményén bepillanthatnak a szülők és gyerekek az iskola gyermekközpontú világába, megismerkedhetnek a különböző osztályfokok munkáival, ritmusaival – mesélte Kiss Sándor pedagógus.

A bazáron kiállítás nyílik a diákok művészi munkáiból, a látogatók akár ki is próbálhatják magukat azokban a művészeti ágakban, amelyek az iskolai nevelés szerves részei. Az általános iskolások és a gimnazisták büfével, indiai teaházzal és irodalmi kávézóval készülnek a vendégek érkezésére, a kicsiknek kézművessarokkal és varázslatos mesekerttel kedveskednek a szervezők. Különlegesnek ígérkezik a zenés, interaktív reneszánsz táncház is, ezt a hetedikesek szervezik.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában